Sådan gør du hverdagen lettere for dine ansatte

I dag er der utrolig meget fokus på arbejdsmiljø – og ikke mindst arbejdsglæde. Det skal være sjovt at være på sin arbejdsplads, for det er et fundament for at klare sig godt med arbejdet. Og i en travl hverdag, hvor dine ansatte giver rigtig meget energi er det vigtigt, at de ansatte også har noget at se frem til.

Især om sommeren, hvor det kan være det svært at holde dampen oppe med de varme grader. Læs videre og få gode råd og inspiration til hvad du kan gøre for dine medarbejdere.

Madordning

Det første du kan gøre er, at se på en madordning eller snackordning. Er der nok kølige drikke til at slå varmen med, og har du lækre snacks, som for eksempel is i fryseren, du kan forkæle dine medarbejdere med. Hvis ikke er det altid muligt at finde virksomheder, som specialiser sig i at yde service for dine medarbejdere gennem mad, drikke og snacks.

Få lidt sol

Det andet du skal gøre er, at nyde solen sammen med dine medarbejdere. Det kan være både under og efter arbejdstid. En simpel gå tur i en park eller rundt omkring virksomheden gør underværker – de dejlige solstråler hjælper hurtigt på humøret efter at have siddet foran computeren en hel dag. Du kan også overveje, at lave et arrangement efter arbejde – hvor i samles i en park med nogle øl, spil og udendørs højtalere, der kører over bluetooth. Der er garanteret masser af underholdning, hvis du arrangerer sådan en dag. Du kan nemt finde udendørs bluetooth lige her.

Sundhedsordning

Det tredje du kan gøre er, at få en sundhedsordning. Det drejer sig ikke nødvendigvis om sunde snacks, men om at booke en massør eller fysioterapeut. Uanset hvilken virksomhed du har – så er det hårdt at arbejde. Dine medarbejdere får hurtigt mange skavanker, som kan blive ordnet med en massør eller fysioterapeut. Du kan hurtigt booke nogle til at komme en hel dag og give dine medarbejdere behandlinger, der får dem til at føle sig mere friske.

Selvindsigt kursus

Det fjerde du kan gøre er, at fokusere på dine medarbejderes selvudvikling og trivsel. I en travl og hektisk hverdag er der mange ting, som skal gå op i en højere enhed. Dine medarbejdere skal ikke kun lave et godt stykke arbejde, de skal også passe deres familie. Det er vigtigt, der er fokus på det sidste ellers bliver dine medarbejdere ikke set som mennesker. Der findes masser af muligheder, som du kan udnytte. Det handler bare om, at udnytte dem. Og hvis du gør det, så kan du undgå en af de største arbejdsskader i Danmark: stress og mistrivsel.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *