Vær ikke fanget i din egen krop

Der er alt for mange mennesker, hvor kroppen fungerer som fængsel. Af den ene eller anden årsag, føler de sig ikke tilpas i deres krop og føler derfor en distance krop og sind imellem.

Det kan dog ikke komme udenom, at kroppen er dit hjem. Selvom dit sind flyver andre steder hen, er det trods alt i kroppen, sindet bor. Hvis du har det dårligt i kroppen, har du det som regel også dårligt i sindet. Det er derfor af absolut nødvendighed at have det godt i kroppen. Det kan dog også sagtens lade sig gøre – vi guider dig.

Vær i nuet

Der er rigtig mange, der hele tiden render rundt og tænker sig videre, end hvor de i virkeligheden er. Alt skal simpelthen gå så hurtigt, at vi knap lægger mærke til omgivelserne omkring.

Vi kender det selvfølgelig alle sammen godt. Det er måske meget forståeligt, at man straks går i gang med sin smartphone under den kedelige bustur, men hvis du prøver at fokusere på at være i nuet, vil du måske opdage, at busturen ikke er så kedelig alligevel, og der er meget at kigge og tænke på.

Din krop tager skade, når du hele tiden stresser fra det ene til det andet. Din nakke tager skade af, at du hele tiden bøjer den for at se på en eller anden skærm, og du opbygger meioser i lænd og skulder. I et moderne samfund skal du selvfølgelig være i stand til at skynde dig, men hvis du samtidig formår at tage nogle dybe indåndinger og slappe af, får du det meget bedre i kroppen.

Du er hvad du spiser

Det er en kliché, men der er bare noget om snakken. Jo sundere du spiser, desto bedre har du det i kroppen, og desto mindre føler den som et fængsel.

Rigtig mange har så travlt, at de næsten altid spiser færdiglavet mad. Det er bare utrolig sjældent, at sådan noget mad er sundt. Prøv i stedet på at fokusere på, hvad du putter ind i munden. Gør en dyd ud af spise sundt.

Følg derudover op med sunde kosttilskud. Disse kosttilskud skal være direkte rettet mod dine svage led i din kost. Hvis du for eksempel spiser for mange raffinerede kulhydrater og sukker, bør du overveje at påbegynde en candida kur. Rigtig mange oplever en overdrevet vækst af candida svampen i deres tarmflora, hvilket er til stærk gene for dem, der oplever det. Det kan du imødekomme ved at følge ovenstående råd og ved at klikke her.

Yoga

Alle former for motion er selvfølgelig godt, men problemet ved for eksempel løb er, at man har en stærk tendens til at blive rigtig stiv og øm i kroppen af det. I stedet er yoga et rigtig godt alternativ. Yoga kan sagtens være en rigtig hård træningsform, men det giver dig samtidig smidige og stærke muskler.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *