Tips til at få mere frihed i hverdagen

Frihed kommer i mange former og er svært at definere. Intet desto mindre er frihed noget vi mennesker altid på den ene eller anden måde altid har stræbet efter, da vi ofte trives bedst ved at være frie.  I dag lever de fleste et liv, hvor vi er bundet på den ene eller anden måde, hvor mange måske føler sig økonomisk bundet til deres hus eller lejlighed, fordi de er kommet til at sidde for dyrt på den ene eller anden måde. I samme stil kan mange synes, at deres arbejde måske begrænser deres frihed, da de ofte tager arbejdet med hjem. Her kommer der nogle tips til, hvordan man får mere frihed i hverdagen.

 

 

Økonomi

 

Penge har altid spillet en vigtig rolle i menneskets liv siden de blev opfandt og gør det stadigvæk den dag i dag.  At have mange penge, anses af mange som værende lig med at have muligheder og frihed.  Penge er allestedsværende i vores samfund og kan være en behjælpelig på mange måder. Men man behøver langt fra have en flere milioner for at føle sig fri.  Hvis man har godt styr på sin økonomi og ikke bruger mere end, hvad man har råd til, så vil man automatisk få en bedre samvittighed og føle en eller anden form for frihed. Derfor vil man med simple midler og en god gennemgang af sin økonomi føle sig mere fri.  Ved at have et større økonomisk råderum, så har man bl.a. bedre mulighed for at vælge lige de studieboliger i København, hvis børnene skal studere, hvilke man kan finde  her.

Mentalt

Frihed er svært at definere, hvornår føler man sig fri?   Er det når man sætter sig i bilen, hvor mange destinationer i verden er tilgængelige med denne simple transportform. Eller er det, når man tager ud og spiser på lige den restaurant man har lyst til? Eller er det når man endelig er i stand til at lægge arbejdet til siden og slappe af? Frihed er dybt subjektivt og er forskelligartet afhængigt af hvert individ.

Ved at tænke over, hvornår man føler sig allermest fri og prøve at implementerer dette i sin hverdag, så kan man få mere frihed i hverdagen. Hvis man føler sig allermest fri, når man sidder i bilen alene i bilen og hører musik for højt plus, så kan man engang imellem tage en omvej hjem.

Dyrk motion

 

En god måde at føle sig mere fri på er ved at dyre motion af den ene eller anden grad. Når man dyrker motion eller sport, så er det kun denne ene ting som er i fokus, hvilket ikke kun på sigt gør en mere glad, man føler sig også fri imens det står på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sasa Kovacevic

Sasa Kovacevic is an official CFF author and founding member.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *