Sådan kommer du til at hvile i dig selv

Der er mange mennesker, som ikke føler sig frie i deres egen krop. Nogle gange er det svært at lære at elske sig selv. Dog er det vigtigt, at man lærer det, således det ikke går ud over din livskvalitet. I denne artikel finder du tips til, hvordan du kan lære at hvile i dig selv.

Mange hviler ikke i sig selv grundet deres krop. Det er langt de fleste af os, som kan nikke genkendende til at have overflødige kilo på kroppen.  Det første store problem kommer, når vi lader vores vægt gå ud over vores humør. Dårligt humør grundet sin krop kan hurtigt fører til dårlig selvtillid. Du skal lære at acceptere din krop, som den er. Hvis du er utilfreds med den, så får du ikke drømmekroppen af at ligge langs på sofaen og stene Netflix. Sørg for at du får pulsen op i minimum en time. Hvis du ikke mener dette er muligt, så planlæg at du træner hårdt 3 gange om ugen og de resterende ugedage kan du gå en lang tur med et familiemedlem eller en god ven. Det er selvfølgelig ligeledes vigtigt, at du fokuserer på din kost. Man vil næsten altid få det dårligt af at spise 2,5 kilo bland selv slik eller burger med pomfritter. Spis sundt og varieret og prøv så vidt som muligt at spise 600 gram grønt om dagen. Ved at gøre disse ting vil du have en større chance for at lære at elske din krop og dermed hvile mere i dig selv.

 

Dit tøjvalg reflekterer ydermere også, hvordan du har det i din egen krop. Hvis du har en tendens til at iføre dig stort og poset tøj, så er det et typisk tegn på, at du har det dårligt med dig selv og bestemt ikke hviler i dig selv. Sørg for at du investerer i noget tøj, som du får det bedre af. Fremhæv dine former og embrace det du har. Det kan du for eksempel gøre ved at iføre dig en lækker skjorte fra Aiayu. Din udstråling har stor effekt på dit humør, så sørg for at du iklæder dig noget lækkert, som du får det godt af. Det gælder selvfølgelig også, når du er alene hjemme om søndag. Husk at gøre noget godt for dig selv.

 

For at du lærer at hvile i dig selv, er det vigtigt, at du ikke tager beslutninger, som gør andre glade. Det er okay at være lidt selvisk en gang i mellem. Gør altid noget, som gør DIG glad. Desuden er det vigtigt, at du erkender at du ikke kan klare hele verdenen selv. Snak med en du har nær, og forklar personen hvordan du har det. Hvem ved – måske kan I hjælpe hinanden.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sasa Kovacevic

Sasa Kovacevic is an official CFF author and founding member.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *