Sådan finder du dit nye forsikringsselskab

Som moderne borger er forsikringer en central del af livet. Selvom gennemsnitsborgeren i det store og hele taber penge på det – ellers ville det ikke løbe rundt for selskaberne – er det stadig et meget populært og udbredt valg. At gå rundt uden konstant at være i risiko for økonomiske tab er utroligt fristillende, og gør, at man har et højere økonomisk frirum. At betale et overkommeligt beløb hvert år er for de fleste bedre end at risikere, at uheldet skulle være ude.

Få forsikringstilbud – nemt og hurtigt

Det er dog ikke altid nemt at finde de perfekte tilbud – både fordi der er så mange forskellige tilbud at vælge imellem, og fordi der er et så stort udvalg. Så er det besværligt at fiske dem ud, som lige netop passer til ens behov.

Med internettets hjælp er det dog blevet nemmere, især efterhånden som der er kommet sider, der fungerer som forbindelsesled mellem kunder og forsikringsselskaber. De gør det nemt at få fat i så mange tilbud man har brug for, og man behøver heller ikke at vade igennem alle mulige der ikke lige passer. Ved at indtaste dine behov og prisklasse, finder siden 3 egnede tilbud til dig, som du så kan vælge imellem. Du er ikke forpligtet til at vælge nogen af dem, og har dermed stadig fuld kontrol over dine valg. Hjemmesiden er kun en måde at gøre det lettere for dig at tage den bedste beslutning

Brug markedskræfterne til at finde den bedste aftale

Det smarte ved denne tilgang er, at man som kunde har alle fordelene. Selskaberne vil gerne sælge til dig, og de ved, at du vil modtage andre tilbud. De vil derfor bestræbe sig for at levere den mest omfattende forsikring til lavest pris, så de har en chance for at blive valgt, og dermed gøre sig en profit. Den dynamik findes ikke hvis bare man ringer ind til det første og bedste forsikringsselskab: de ved, at få mennesker gider at ringe rundt til mange forskellige udbydere, så derfor kan de godt kræve lidt ekstra. Ved brug af denne model vender man derimod markedskræfterne til ens fordel, og får selskaberne til at konkurrere med hinanden.

Der er mange forsikringer at vælge imellem

Der er næsten ingen grænser for, hvad man kan blive forsikret for. Det skyldes, at der for næsten alt er en risiko for ødelæggelse eller skade, og at man derfor har interesse i at betale for at slippe for den usikkerhed. Man kan forsikre sig selv mod sygdomme, ens hus imod brand, ens ejendele mod indbrud, og ens kæledyr. Man kan forsikre fartøjer som biler, cykler, både og campingvogne, forsikre sig selv mod arbejdsløshed, mod problemer under en rejse, og endda tegne en livsforsikring, så ens familie får kompensation hvis man dør før tid.

Alle forsikringerne har forskellige regler, tilpasset risikoer og unikke forhold. Man har som forbruger vitterligt frit valg på hylderne, både omkring hvilke forsikringer man ønsker sig, og hvilke tilbud man vælger. Og alle informationer er frit tilgængelige på nettet.

Se mere på Forsikringsportalen.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sasa Kovacevic

Sasa Kovacevic is an official CFF author and founding member.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *