Sådan får du mere frihed og glæde i din karriere

Føler du dig utilfreds med din eksisterende karriere? Der er mange mennesker, der har det på samme måde. Arbejdet fylder en stor del i de fleste menneskers liv, og hvis ikke du ved hvorfor du arbejder, så forsvinder den personlige glæde og frihed. For nogle handler det udelukkende om at tjene penge, mens det for andre kan handle om erfaring og interesse. Dit perspektiv har derfor en kæmpe indflydelse på din personlige velvære. Vi har derfor samlet denne guide til hvordan du kan få mere frihed og glæde ind i din karriere.

Jagt processen ikke resultatet

Hvis du elsker hvad du laver, så har du allerede ”vundet”. Langt størstedelen der er utilfredse med deres job eller karriere jagter et bestemt mål, som fjerner deres fokus fra selve processen. Dette kan være en bestemt løn eller en særlig arbejdstitel.

Deres mindset er sat på resultatet. Men dette er ikke den tilgang, som du burde have i forbindelse med din karriere. Hvis du ønsker mere frihed of glæde i din karriere, så er det essentielt, at du finder et job, som du holder af at lave.

Fokuser på din egen glæde frem for hvad andre tænker

Der er så mange mennesker, der hader at gå på arbejde mandag til fredag og oprigtig bliver lykkelige, når weekenden rammer. Hvorefter ugen starter forfra, de møder ind om mandagen og øjeblikkelig venter på weekenden igen.

Der er som sådan ikke noget problem i at glæde sig til weekenden. Problemet opstår, når du hader, hvad du laver 5 dage ud af ugens 7 dage. Hvis vi modregner søvn, så fylder arbejde let størstedelen af dit liv. Hvis du er utilfreds med hvad du laver, så er det måske på tide, at du tager et skridt tilbage og analyserer hvad det er, som du faktisk har lyst til at lave.

Det kan være, at du har gået med iværksætter drømmen i mange år, men har aldrig taget springet, fordi du måske var bekymret over hvad andre ville tænke – dette kunne være din familie, venner eller kollegaer. Det kan også være økonomiske svært at starte op som selvstændig, men i dag findes der efterhånden så mange finansieringsmuligheder, at det næsten ikke er en undskyldning. Du kan ovenikøbet i dag let få et lån via din mobiltelefon, også kaldet et sms-lån.

Hvis du ønsker mere frihed og glæde i din karriere, så er det essentielt, at du fokuserer på din egen glæde og ikke andre folks meninger. Det bedste du kan gøre for din personlige velvære og din karriere er, at finde et job, som du reelt glæder dig til at komme på, når du vågner om morgenen. Du skal ikke jagte resultaterne, men selve processen. Sådan opnår du mere frihed i din karriere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sasa Kovacevic

Sasa Kovacevic is an official CFF author and founding member.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *