Internettet giver frihed

Det har aldrig været lettere at få mere frihed i sit eget liv. Det skyldes ikke, at der ikke findes masser af regulering og skat i alle lande, men med internettet er det blevet lettere at flytte derhen, hvor du har lyst til. Du kan også udtrykke dig på en helt anden måde end tidligere, så folk kan lytte til dine holdninger. Alt du behøver er et webhotel, og så kan du gå i gang med det samme med at udtrykke dig.

På den måde har internettet givet mennesker en frihed, som ingen nogensinde havde regnet med, at vi ville få. Her kigger vi nærmere på nogle af de områder, hvor internettet har givet os en kæmpe frihed.

Bo hvor du vil

Det har selvfølgelig altid været muligt at kunne rejse til et nyt land. Men i gamle dage virkede det grænseoverskridende, da det betød, at du skulle starte 100% forfra. Det behøver du slet ikke i samme grad i dag.

For du kan tage meget arbejde med, når du forlader dit land. Dvs. at du opgiver ikke det netværk, som du har opbygget over mange år.

Hvis du har lyst til at rejse, kan du blot kontakt alle dine kunder og spørge dem, om det er ok med dem. Nærmest alle vil sige ok, da de i forvejen kun har kontakt med dig via e-mail og mobil. Det kan de også have, selvom du flytter til udlandet.

Lettere at udtrykke sig

Tidligere var det sådan, at hvis nogen skulle høre din holdning, så skulle du på radio, tv eller i aviserne. Det gjorde, at det i høj grad var en masse gatekeepers, som afgjorde, om andre skulle høre på dig eller ej.

Vi har set op igennem tiden, hvordan politiske ledere har udnyttet dette til deres fordel, fordi det var let at styre de få medier, som der var.

Med internettet er det blevet helt umuligt at styre. For alle kan oprette en blog i morgen og begynde at skrive deres holdninger. De kan lave en videokanal og fortælle om deres holdninger, og de kan dele det hele på sociale medier.

Det eneste din egen blog kræver er, at du køber et webhotel, og så er du faktisk i gang. På hostingguiden.dk kan du sammenligne alle webhotel, så du kan finde det, som passer bedst til dit formål.

Der er ingen tvivl om, at internettet er kommet for at blive, og det vil kun være med til at skabe endnu mere frihed i fremtiden. Det kan godt være, at vi ser regeringer i hele verden, som prøver at styre det, men det kommer aldrig til at blive, som det var en gang.

Vi støtter frihed, så vi støtter også internettet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *