Gør noget godt for dig selv med en uddannelse

Er du lidt i tvivl om, hvad du burde foretage dig, kan du overveje at tage en gymnasieuddannelse, HF eller VUC. Vi giver dig nogle gode råd til, hvilken skole du bør vælge.

Et bedre sted at lære

Det er sloganet på en anerkendt skole i Danmark, som vi afslører for dig allerede nu. International Business College i Kolding er skolen for dig, som vil noget med din fremtid uanset, hvor gammel du er eller, hvilken folke- eller privatskole du kommer fra. Vi fortæller dig hvorfor.

Interesserer du dig for handel, marketing og økonomi bør du overveje at vælge denne skole. Her kan du netop få en masse viden inden for businessverdenen, og du har efterfølgende mulighed for at læse videre inden for den branche, når du er færdig med uddannelsen.

Denne skole tilbyder nemlig mange gode linjer. Du kan blandt andet også læse på engelsk, hvis du fortrækker dette. Det giver dig ydermere mange muligheder i fremtiden, hvis du vil læse videre i udlandet. Det gode ved en handelsuddannelse er, at du netop får en hel ny verden af muligheder der åbner sig for dig.

Ønsker du en 10. klasse, så klarer vi også det

Denne unikke skole giver dig nemlig også muligheden for at få en 10.klasses grad med på CV’et. Det kan være en god idé at vælge en 10.klasse på denne skole, hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal starte på. Denne mulighed vil kun kunne gavne dig i fremtiden.

Selv hvis du ikke føler dig helt uddannelsesklar, er en 10.klasse også en god idé, da lærerne ihærdigt forsøger at gøre unge klar til en efteruddannelse eller til erhvervslivet.

Er du mere til HF eller VUC, så er du også i gode hænder her

Har du en 10.klasse kan du nøjes med en HF på kun to år i stedet for tre år, som de fleste gør, hvis ikke de har 10.klasssen. Derfor ”sparer” du et år på at benytte dig af denne løsning.

Du har også mulighed for at tage enkeltfag på VUC, hvor du kan indhente de fag du ikke har fået færdiggjort på gymnasieniveau. Dette kan være en god idé at tage, hvis du blot mangler nogle fag for at kunne komme ind på din ønskede videregående uddannelse. Du kan læse meget mere om skolens muligheder til dig her hos IBC Kolding.

Nogle mennesker har en tildens til at tro, at der ikke er hjælp at hente, hvis de ikke har en gymnasieuddannelse, men det er der. Uanset alder har du mulighed for at læse på VUC-kurser. Der er flere og flere som begynder at uddanne sig, selvom de er lidt ældre end gennemsnittet.

Det er aldrig for sent at lære noget nyt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sasa Kovacevic

Sasa Kovacevic is an official CFF author and founding member.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *