Friheden til at vælge – sammenlign og vælg selv

Ordet ’frihed’ dækker over mange ting. Det kan være fritid til at tale, frihed til at vælge eller økonomisk frihed – for bare at nævne nogle få. Frihed er blandt andet også at have viden til at vælge det rigtige for sig selv.

I dag giver internettet uendelige muligheder for at oplyse sig selv. Vi er ikke længere tvunget til at tro på eksperterne, men kan nu selv finde den viden, vi behøver. Det samme er gældende for de produkter, som vi køber. Engang var det i sælgers favør, fordi de kunne forlange den pris, de ville. Her var sammenligningsgrundlaget dårligt, fordi der kun var mulighed for at spørge hos den lokale fagmand. I dag er hele verden vores markedsplads, og det betyder, at vi har friheden til at vælge og vrage. Køb foregår på forbrugernes præmisser.

Men når der er uanede muligheder, så bliver mulighederne også uoverskuelige – de virksomheder, der gør en aktiv indsats for at komme til tops i Google’s søgeresultater, vil også være dem, der vinder de fleste kunder. Ikke fordi de nødvendigvis er de bedste eller billigste til at levere den vare, de tilbyder.

Til at afhjælpe dette problem og skabe et større overblik, ser flere og flere sammenligningssider dagens lys. Og forbrugerne elsker det. Det giver dem ikke bare overblik og bedre priser – det skaber en gennemsigtighed for forbrugerne og en god platform for de mindre virksomheder til at markedsføre sig i forhold til deres tilbud, uanset om de har et stort eller lille marketingbudget.

 

Her får du 4 gode sammenligningssider:

 

Privat-skifte.org

Advokatydelser kan være en bekostelig affære, og ofte tror du måske, at advokatsalæret er fast, uanset hvem du går til og hvilken ydelse du ønsker. Men der er altså stor prisdifference, advokatkontorerne imellem, og derfor kan det være godt at kigge rundt, hvis du er på udkig. Eksempelvis kan du på privat-skifte.org få 3 forskellige tilbud på, hvad det vil koste at få assistance til privat skifte – eller du kan klikke her og blive meget klogere på netop privat skifte.

 

PriceRunner.dk

Pricerunner er måske en af de mest kendte sammenligningstjenester. Her kan du sammenligne priser på hårde hvidevarer, telefoni, elektronik og telefoni. Herudover kan du ikke bare se priserne, du kan også sammenligne andre parametre, såsom leveringsomkostninger, leveringstid og anmeldelser af webshoppen.

 

Priser.dk

Priser.dk skal du besøge, hvis du er på jagt efter produkter som emhætter, hårde hvidevarer, køkkenudstyr, ovne, komfur og andet i samme boldgade.

 

Edbpriser.dk

Find den bedste pris på elektronik på nettet. Skal du ud og have ny printer eller computer, kan det være svært at overskue mulighederne. Ofte er der store besparelser afhængig af, hvilken kæde der udbyder varen. Du kan derfor sagtens spare mange penge på dine køb.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *