Frihed og ligestilling – Er du mand og holder af at strikke?

Du er måske en af de mænd, som ikke har andre end dig selv at strikke med, men du ved ikke, hvor du finder dig nogle strikkevenner eller bare nogle af dele dine strikkeideer med eller vise dit nyeste moskusuldshalsklæde, hvor du har brugt en helt andet strikketeknik og lavet en masse lækre detaljer. I dette indlæg finde du inspiration til at finde frem til andre mennesker (også mænd), som deler din passion for strikning.

Der finder en række forskellige strikketræf overalt i det danske land, hvor der god mulighed for at finde strikkeinteresserede af begge køn.  Eksempelvis afholdes der Københavns strikketræf og Strikketræf Svendborg. Her kan du deltage med dit striktøj. Du kan udveksling ideer med andre strikkesjæle, og du kan hente masser af ny inspiration til dit næste strikke projekt. Derudover er der ofte mulighed for at sælge dine kreationer til mennesker, som virkelig holder af striktøj og den lille mønsterdetalje, som du har lavet i armhulen på dine islandske sweatere. Fordelene ved disse strikketræf er mange, men ulempen er naturligvis, at de ikke afholdes hver eneste uge, men derimod mere på halvsårs eller helårsbasis. I mellemtiden kan du finde dig en strikkeklub, hvor I kan mødes en fast dag i ugen eller lignende.

Der eksisterer en lang række af store og små strikkeklubber i Danmark. Du kan eksempelvis søge på Google efter en strikkeklub nær dig eller gå på facebook for at finde frem til dine nye strikkevenner. Mange strikkeklubber er ofte præget af et stort antal kvinder, men der begynder så småt at blive flere og flere mandlige strikkeentusiaster. Du kan endda finde strikkeklubber, som kun er for det mandlige køn.

Så find din computer, mobil eller tablet frem og søg dig frem til dit næste garneventyr. Det kan kun gå for langsomt. Søg på ordet strikketræf, strikkefestival eller strikkeklub (for mænd) for at finde dine ligesindede.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sasa Kovacevic

Sasa Kovacevic is an official CFF author and founding member.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *