frihed

Frihed kan også betyde tid til sig selv

Der er delte holdninger om hvad frihed er og hvordan man kan bruge den. Frihed kan være mange ting, og hvis du spørger ti mennesker, så vil du næsten med garanti for ti forskellige svar. Frihed har sjældent et facit og kan egentligt også være mange forskellige ting. Det at være frihed til forskellige kan i sig selv være frihed.

frihed

Frihed er at rejse

Uden at skulle begynde at lyde alt for klicheagtig, så betyder ferier og rejser for mange en form for frihed. Det betyder, at man kan få slappet af, komme lidt væk fra arbejde og hverdagens trummerum. En rejse kan tit og ofte byde på noget mere solskin end det vi har i Danmark. Det betyder som regel højere temperaturer og det langt større mulighed for at få rigeligt at D-vitamin, som er det vitamin vi får fra solen eller solariet.

Når man rejser kan man måske lade sine dagligdagsproblemer blive hjemme og man kan få slappet af. Det siges at man gå få nydt og sat sit og ens partners forhold på prøve ved at rejse sammen. Læs mere her. Desuden giver langt større energi og mulighed for at få ladet batterierne op ved at komme en smuttur til sydens varme.

Frihed er at nyde sit eget selskab

Rigtig mange mennesker værner om deres tid. Specielt deres tid, hvor de kan få ladet batterierne op. Dette kan gøres på mange forskellige måder. Hos nogle er denne løsning meditation. Meditation behøver ikke at være som man ser på TV, hvor man sidder i skrædderstillinger og med tommelfingeren og pegefingeren dannet som en cirkel. For nogen kan meditation være, at læse en god bog, spille på et instrument, dyrke sport eller lytte til musik.

Disse forskellige ting kan have rigtig positiv virkning på dem, der bruger det til at lade batterierne op. Nogle bruger også deres hobbyer til at slappe af med. Det er meget forskelligt hvordan folk reagerer på disse ting, og det er ikke sikkert at nogle af ovenstående ting, er noget som falder dig ind som en form for meditation. Det handler om at finde noget, der får dig til at slappe af. Af og til kan det være ganske usædvanlige ting. F.eks. er der en stigende tendens for tingfindere.

Tingfindere kan gå rundt i timevis for dem selv og lede efter ting og sager. Sommetider kan de være helt indespærret for omverdenen og blot nyde deres egen lille verden.

Ting-findere kan nemlig være ret indbringende, hvis man er rigtig heldig. Du kan læse om en amerikansk tingfinder, der blev yderst velhavende ved et fantastisk fund (http://politiken.dk/kultur/kunst/ECE1024389/tingfinder-kan-blive-milliardaer-paa-loppefund/).

Disse tingfindere har ofte redskaber med, så de kan koncentrere sig og ikke bliver forstyrret. Et af de mest populære redskaber er en metaldetektor. Det danske marked for metaldetektorer er i rivende udvikling og derfor har du rig mulighed for at gøre en lovende tingfinder-karriere. Du kan læse lidt om de forskellige metaldetektorer her http://testfabrikken.dk/metaldetektor-test/.

Frihed er at være økonomisk uafhængig

I nogle sociale lag er økonomisk uafhængighed noget man aldrig kommer til at opnå og i andre sociale lag er økonomi mest af alt noget man er gode til. Med økonomisk uafhængighed er der mulighed for, at opleve nogle helt andre ting end hvad den almindelig borger sandsynligt er vant til. Det kan indebærer materialegode, det kan være rejser frihed til at gøre eller købe hvad man har lyst til. Der er rigtig mange forskellige måder at blive økonomisk uafhængig på, men det kan også betyde mange års hårdt arbejde og rigtig mange år med meget lidt frihed.

Vi vil rigtig gerne opfordre folk til at kommentere og evt. komme med deres bud på hvad frihed er for dem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *