Frihed er mere end økonomi

Det er klart, at vi her på siden mener, at du har ret til at beholde mange af dine penge. For hvis vi skal få iværksættere til at blive i Danmark, så bliver vi også nødt til at tilbyde dem, at de kan få lov at beholde de penge, som de selv har tjent. Det er et helt almindeligt og sundt princip.

Vi skal ikke gøre os kloge på, hvor hård skatten skal være, men det virker mest fair, hvis den i det mindste var det samme, uanset hvor mange penge man tjener. Det virker helt tåbeligt at straffe folk med topskat, fordi de tjener mange penge.

Men når det er sagt, så handler frihed om meget andet end økonomi og dermed penge. Det handler om, at du har ret til at udtrykke dig selv og det er let at starte en virksomhed. Her klarer Danmark sig ret godt, og derfor scorer vi også højt på lande, hvor det er godt at åbne virksomhed i.
Vi står også stærkt, når det kommer til ytringsfrihed, og det er noget, som vi er meget stolte af. Vi synes helt klart, at vi skal fortsætter kampen for mere frihed på alle punkter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *