Føl dig mere fri i hverdagen

De fleste kvinder kan nok nikke genkendende til, at de gerne klemmer sig ned i tøj, de egentlig ikke har det komfortabelt i. Ydermere kan flere også være med på ikke at have lyst til at gå uden for en dør, uden make-up. Det er to elementer, som begrænser manges frihed. Læs med her, for at finde ud af, hvordan du kan ændre dine vaner – og opnå mere frihed og glæde.

Drop stramt tøj

Mange danskere, primært kvinder, presser sig ned i for stramt tøj for at imødekomme samfundets skønhedsidealer. Det er anstrengende at gå rundt eller sidde ned i for stramt tøj, specielt på en arbejdsplads. Mange danskere bruger meget tid på arbejdet, hvorfor det er en god idé at klæde sig komfortabelt. Det er ikke ens betydning med at klæde sig sjusket eller i joggingtøj, det betyder blot, at man skal føle sig godt tilpas i det tøj, man har på. Derfor kan man med fordel prøve at købe sit tøj i en størrelse større end man plejer, for at se om det vil hjælpe. Derudover kan man købe mere løst tøj fremfor tætsiddende tøj, da det også er mere komfortabelt. Dermed vil man føle sig bedre tilpas, og man vil føle sig mere fri i sit eget tøj.

Drop make-up

Har man i lang tid brugt meget make-up, og føler man sig gemt under det, kan man prøve at lægge kosmetikprodukterne på hylden for en stund. Det betyder ikke, at man skal helt afskærme sig fra make-up for altid, men prøver man at gå uden make-up et par uger, vil man opnå en fri følelse generelt. Dermed vil man også blive mere komfortabel med at gå uden for sin dør uden make-up, og ikke længere føle behovet for at gemme sit ansigt væk bag make-up.

Man kan også vælge en mindre drastisk ændring og blot trappe ned på antal produkter, man bruger. De fleste kvinder, der går op i make-up, føler, at mascara er nødvendigt, for at se frisk ud. Man kan enten farve sine vipper, så man slipper for mascaraen, eller trappe ned på alt andet make-up, som eyeliner og øjenskygge, for så kun at påføre mascara hver dag.

Du er god nok, som du er

Det er vigtigt at huske sig selv på, at man er god nok som man er. Man behøver ikke presse sig ned i for stramt tøj eller gemme sig bag et lag make-up for at imødekomme samfundets skønhedsidealer. Det kan være grænseoverskridende at lægge make-uppen på hylden – også selvom det kun er for et par uger, men det vil hjælpe en med at føle sig mere fri. Derudover bør man også holde sig fra for stramt tøj, da det kan være ganske ubehageligt at have på – specielt i sommervarmen. Lærer man at hvile i sig selv, også i løsere tøj og uden make-up, vil dette uden tvivl forbedre ens hverdag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *