Få styr på økonomien og oplev mere frihed i den hverdag

I en af de tidligere artikler blev det nævnt, hvordan en bedre økonomi kan give dig en stærkere fornemmelse af frihed. På samme måde vil vi i denne artikel argumentere for, hvordan boligen er vigtig for din frihedsfølelse.

Det kan nemlig godt virke frihedshæmmende, at man ikke har styr på sin boligsituation. Det gælder både på et praktisk og mentalt plan. Rent praktisk er der bare ting, du ikke kan gøre, hvis du er hæmmet af din boligsituation, men det hæmmer dig næsten endnu mere mentalt, at du ikke har et sted af være dig selv og lade op til næstedagens gøremål.

Find den rigtige bolig

Der er to fremgangsmåder, hvis du ikke er tilfreds med din nuværende boligsituation. Du kan enten prøve at forbedre det sted, hvor du bor nu, eller du kan finde et andet sted. Hvis du vælger sidstnævnte løsning, er det en rigtig god at tilknytte en boligadvokat.

Siden den nye ejendomsmæglerlov trådte i kraft i 2015 er det blevet ekstra relevant med en boligadvokat. Den nye ejendomsmæglerlov betyder nemlig, at mægler ikke længere kan stilles til ansvar overfor køber, hvis der er fejlinformationer involveret ved et boligkøb.

Derudover er det bare virkelig vigtigt, at alt det juridiske spiller i forbindelse med et boligkøb. Hvis ikke, kan du virkelig være uheldig at havne i en rigtig uheldig situation. Det er desuden rigtig vigtigt, at vælger den rigtig boligadvokat til at styre din foretagender. Her er Nemadvokat et rigtig godt bud. De har meget erfaring og er meget professionelle i hele deres tilgang til deres håndværk.

Find dit eget space i din bolig

VI har alle sammen brug for at være alene en gang imellem. Det kan dog være svært, hvis du bor sammen med en kæreste, og derfor ikke har det, du kan kalde dit eget. Hvis det er tilfældet, kan det virkelig godt føre til stress og følelsen af, at man hele tiden skal være på.

Hvis det er tilfældet, kan det være en god ide at forhandle om at få et sted i boligen, du kan kalde dit eget. Hvis I ikke har plads til det, kan det være et sted, I kan deles om, hvor I hver især har rummet forskellige dage. Det er selvfølgelig ikke helt optimalt, men det er bedre end ingenting.

Med rummet er det meningen, at I skal have et sted, hvor I bare kan være jer selv uden nogle andre at skulle tænke på. Det kan måske virke lidt selvisk, men det er det altså ikke. Når alt kommer til alt, er det din frihed det handler om, og den skal man ikke gå på kompromis med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sasa Kovacevic

Sasa Kovacevic is an official CFF author and founding member.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *