Få mere frihed i et andet land

Danmark er et dejligt land, men som liberal kan det af og til godt føles som helvede selv, når socialdemokratismen tager overhånd, og man bliver slået i hovedet med værdier, man ikke kan spejle sig selv i.

Og når man svarer igen eller kritiserer nogle af de ting, man som liberal har svært ved at forene sig med i Danmark, så får man tit at vide, at man da bare kan flytte, hvis det er så forfærdeligt.

 

Og det kan man faktisk. Der findes mange lande, man kan flytte til, hvor der er lidt højere til loftet, og hvor graden af frihed føles større, fordi den danske jantelov er pillet væk, og der generelt set er en større velvilje over for alle mennesker og deres forskellighed.

 

Rigtig mange liberale drømmer om at flytte til USA, og selvom USA har sine egne problemer, så oplever man ikke den samme socialistiske ånd, når man befinder sig i USA.

 

Men også i Europa er der mulighed for at være mere fri. Storbritannien er kendt for også at have noget højere til loftet og for at være et godt sted for iværksættere og virksomhedsejere i øvrigt.


Og så er der naturligvis Schweiz, som er et liberalt paradis for mange. Her er skatten markant lavere, og hele det offentlige system synes at virke bedre og mere effektivt. Der er mange muligheder for at blive lykkelig i et andet land.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *