Få det bedre med personlig udvikling

Går du og tumler med et dårligt humør eller triste og dårlige tanker om dig selv? Kan du ikke blive gode venner, med den person du ser, når du kigger dig selv i spejlet? Så er det på tide at begynde at arbejde med dig selv.

Vi tumler alle sammen med noget fra tid til anden

Der er ikke et menneske, der kan se sig fri for, på et eller flere tidspunkter i deres liv at opleve at de har svært ved at se det positive aspekt i tingene. Det er helt normalt og en sund balance til en ellers velfungerende hverdag.

Kan du mærke, at du er træt og uoplagt, og har sværere ved at finde glæden i de små ting, så er det på tide at hive en dag ud af kalenderen og bruge lidt tid på dig selv. Sæt en dag af til selvforkælelse og brug dagen på ting som du godt kan lide. Et ordsprog siger, at hvis du tænker på det i badet, så er du ikke ovre det endnu. Om det er sandt, er svært at sige, men det er værd at prøve. Begynd dagen med et langt bad hvor du tager tiden til at bruge en lækker hårmaske, forkæle dig selv med en god bodylotion, og giv så dig selv plads til at tænke tingene igennem. Det kan være at du skal gå en tur, når man bevæger sig, får tankerne som regel frit løb, og der er ikke rigtigt noget til at distrahere dig. Du kan afslutte dagen ved at forkæle dig selv med din favorit take-away og din yndlingsfilm. Sådan en dag vil give dig ny energi, og forhåbentlig et lysere syn på tilværelsen.

At arbejde med sig selv – selv når der ikke er noget galt

Det er rigtigt vigtigt at mærke efter, hvordan man har det, også når man ikke syntes, at der er noget galt. Det handler ikke om at søge efter problemer, men om for alvor at lade dig selv mærke efter. Hvis du tager fat i dine udfordringer, når de stadig er små, kan du måske undgå at det bliver store problemer, som kan være svære at løse.

Sparring med en professionel kan sende dig i den rigtige retning

Som regel kan du gøre rigtigt meget selv, når det kommer til at arbejde med selvværdet, men nogle gange er det for svært at hive sig selv op af et sort hul. Det kan ske for alle at det bliver for stor en opgave, men det er vigtigt at handle på at det er blevet for svært. Der findes rigtigt mange, der er trænede til at hjælpe folk videre, og lige så mange forskellige tilgange. Det er helt op til dig, hvad der føles rigtigt og op til dig at lave en aftale. Hos Mindcph er alle deres behandlere universitetsuddannede og medlem af Danske Psykologforening. Det er din garanti for, at de hos Mindcph er kvalificerede til nænsomt at hjælpe dig videre i livet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *