De radikale vil sende fattige til Afrika

Jeg har nævnt det for jer før, men bliver nødt til at gentage mig selv. De Radikale skal stoppe med at gøre sig selv til grin. I en artikel hvor de bruger rejsepriser til USA, som udgangspunkt for deres rationale, går det helt skævt.

De Radikale vil således sende fattige, eller med deres egne ord folk på sociale overførselsindkomster, til Afrika for at lave socialt arbejde, fordi de argumenterer for at dette vil medføre at de “fattige” vil få en bredere horisont og få et bedre syn på livet.

De Radikale påtager sig således igen glædeligt rollen som Gud/principal/administrator overfor det dumme individ der skal oplyses.

d1df855e713a3a1652d17ab89255a144

Problemet er bare at det er deres version af oplyst der bliver indoktrineret i de “stakkels fattige folk” der sidder hjemme i deres grimme lejligheder med deres grimme børn. Ej, sådan noget siger de pæne og politisk korrekte reinkarnationer af jesus selv naturligvis ikke, men det er det man læser mellem linjerne, og her i ligger også de Radikales største problem.

Nemlig at de ser sig selv som en overlegen del af befolkningen hvis job det er at redde os andre fra os selv, via diverse former for nudging, afgifter etc.

Men er det ikke bare nogle skøre radikale der sidder og kloger sig lidt med udgangspunkt i deres humaniora kandidat fra KU og hvor seriøst skal vi således tage det spørger du nok dig selv?

Meget. Og det skal du fordi de nu foreslår at deportere folk til udlandet for at oplyse dem. Godt nok er det indledningsvis frivilligt, men lur mig om ikke de gode Radikale efter en periode vil gøre det lovpligtigt alene af den grund at “de fattige” ikke selv kan se hvor godt det er for dem, og derfor ikke har lyst til at kappe båndene til familie og venner og rejse syd på for at blive oplyst.

Vi nærmer os således en form for tyrani over den klasse der ikke kan klare sig selv.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *